Sport

Vind jij het leuk om achter je computer of laptop leuke spelletjes te spelen op het internet en ben je daarnaast ook geïnteresseerd in sport? Dan is de categorie sport games ongetwijfeld een categorie waar jij veel plezier aan kunt beleven. Op bijna iedere sport die maar bestaat is een leuke variant verwerkt in een game die jij online kunt spelen.

Brede keuze aan sport games

Natuurlijk zijn er vele spellen gemaakt die doelen op de populaire sporten. Op het gebied van de voetbal games, tennis games en basketbal games is er enorm veel keuze. Wat dacht je van alle voetbal spelletjes waarbij jij in een een-tegen-een strijd staat tegen een keeper van topniveau? Of heb jij al eens de tennis games gespeeld waarbij je het tegen de beste tennissers van de wereld op kunt nemen. Misschien koos jij toch eerder voor de basketbal game waarbij je op zoek gaat naar de winst en het liefst daarbij een heerlijke drie-punter.

De onbekende sport spellen

Naast de bekendere sport games zijn er ook een heleboel sport games die wat minder bekend zijn, dit hoeft niet te betekenen dat ze minder leuk zijn. Heb jij al eens ooit de spelletjes zoals pijl en boog geprobeerd? Je zult het misschien niet geloven, maar deze worden vaak meer gespeeld dan de tennis spelletjes en basketbal spelletjes. Hiernaast zijn er ook nog vele games aan de sporten boksen, poolen, trefbal, bowlen, bmx, atletiek en darten gerelateerd. Een BMX spel die je eens zou moeten proberen is BMX Tricks, een zeer uitdagend spel die niet snel zal vervelen.

Artikelen

Ijshockey

Categorie: Sport / 13-08-2013 10:30

Red Bull Craches Ice Ijshockey racebaan is een spannend spelletje waarbij je moet racen op je schaatsen een lange baan naar onder i.p.v. Het gewone hockey. Normaal hockey tegen je elkaar en schiet je de hockey puk bij elkaar in het doel. In dit spelletje is het de bedoeling om net als de crashed ice racers zo snel mogelijk en heel mogelijk on

Lees meer...

Bmx tricks

Categorie: Sport / 23-04-2013 15:56

Is fietsen jouw favoriete sport? Dan start je nu met dit mega vette bmx spelletje. Hiermee haal jij de vetste trucks uit en behaal je een prachtige top score. En dat doe je vanaf nu ook nog een geheel gratis want bij ons is het mogelijk om gratis online spelletjes te spelen waar jij maar wilt.

Lees meer...