Race

Speel jij graag stunt spelletjes, racing games, rally spellen, motorcross of hou jij gewoon van snelheid waarbij ook nog eens tactiek komt kijken? Misschien ben je gewoon auto liefhebber en houdt je je niets liever dan met gemotoriseerde zaken bezig. Dan zijn de race spelletjes echt iets voor jou! Je hebt het getroffen, wij hebben een heleboel leuke race spelletjes voor je klaar staan waar jij je stuurkunsten op los kunt laten.

Heuvel races

Een categorie onder de race spelletjes die de laatste tijd toeneemt in populariteit zijn de heuvel races. Bij deze spellen is het de bedoeling dat je gebruik maakt van snelheid, techniek en inzicht. Je bent hierbij bestuurder van een voertuig die je zo snel mogelijk, zonder te crashen, over de finish zult moeten brengen. De heuvels maken het extra moeilijk en je zult ook nog een heleboel andere obstakels tegenkomen. Deze spellen zijn zeer leuk en ook nog eens uitdagend.

Baas op het circuit

Daarnaast heb je natuurlijk de bekende circuit races. Hierbij ga jij met een snel voertuig zoals auto, motor of formule1 wagen het circuit op en troef je met behendigheid, inzicht en snelheid al je tegenstanders af. Vaak zijn er in deze race spelletjes allerlei verschillende banen ingebouwd en kun je in het verloop van het spelletje een steeds beter en sneller race monster winnen. Natuurlijk wordt ook de tegenstand steeds sterker.

Kortom

De race spelletjes zijn een ware aanrader voor wanneer je op zoek bent naar plezier en niet bang bent om een snelle uitdaging aan te gaan. Let wel op: na een heuvelrace is het zaak je auto weer goed te wassen. Met een goede autoshampoo moet dat echter goed lukken. Wij raden aan om te starten met een spannende heuvelrace game. Laat je rijders kwaliteiten maar zien!

Artikelen

Gestoorde race

Categorie: Race / 09-10-2014 13:36

In deze game neem je het op tegen een gekke wetenschapper genaamd Doctor Villiante. Hij heeft een psycho tropische radiator gemaakt en heeft zichzelf tot dictator van het universum gekroond. Hij heeft de wereld bedreigd door zijn geheime radiator te demonstreren. Als gevolg hiervan is de hele stad in rep en roer en maken de mensen elkaar af.

Lees meer...

Mickey race

Categorie: Race / 25-04-2013 08:45

Mickey is het populairste Disney figuur wat we kennen en nu kent deze muis ook een snel kant, namelijk Mickey Race. Even heerlijk over de virtuele weg scheuren met dit leuke figuur dan start je nu met deze game. En bij ons op de website is het mogelijk om alle spelletjes gratis te spelen.

Lees meer...

Motor Maniak

Categorie: Race / 23-04-2013 15:52

Lekker race op je motor en even niet nadenken aan alles wat je bezig houdt? Dan kies je er voor om Motor Maniak te spelen. Wij maken het voor jou mogelijk om deze games gratis te spelen en dat ook nog eens online, zo is het voor jou mogelijk om het spel over al waar je maar wilt het spelletje te spelen. Start vandaag nog met het bepalen van e

Lees meer...