Poker

Geplaatst op: 13-05-2013

Het beginnen met poker kan eenvoudig op internet. Ook als je daadwerkelijk begint met online poker kun je op een heel makkelijk niveau starten om het spel te leren kennen. Je kunt jezelf ook nog eens bedienen van tekst en uitleg om het spel nog sneller te leren kennen. Tijdens het spelen kunnen er ook nog diverse aanwijzingen gegeven worden die jou nog verder op weg helpen.

Pokerrooms

Poker wordt online gespeeld in de zogenoemde pokerrooms. Bekende namen zijn bwin poker en de heropende pokerroom van Full Tilt. In de rooms van Bwin & Full Tilt spelen meerdere spelers poker tegen elkaar. Meestal kan er contact met andere spelers gehouden worden via een online chat functie. In deze pokerrooms heeft een virtuele croupier de leiding over het spel. Je kunt meestal kiezen uit een groot aantal spelvormen. Zowel verschillende poker varianten (Omaha, texas hold 'em, Razz, horse, etc) als spelvormen (cashgames, toernooien, sit-n-go's, etc). Ook mbt de speelsterkte van je tegenstanders en de hoogte van de inzet per pot geeft je een grote keuze.

Live poker spelen

Er al eens over gedacht om live poker te gaan spelen? Het spelen van live poker via streams is enorm in opkomst en wordt al veel online gespeeld. Het leuke aan live spelen is dat je rechtstreeks in contact staat met een croupier via een online verbinding. Leuk om een keer te spelen en het geeft weer een hele nieuwe dimensie aan het pokeren. Zo ervaar je eigenlijk bijna hoe het pokeren echt is, alleen dan speel je het via een live poker stream thuis vanuit je luie stoel.

Bluf je door het spel

Als je eenmaal hebt uitgevonden hoe het pokeren echt werkt, kun je jouw strategie gaan ontwikkelen. Via deze strategie kun je langzaam het spel gaan bepalen. Poker is het spel dat gespeeld wordt met een flinke portie bluf en deze bluf werkt ook nog eens heel imponerend op tegenstanders. Meer lezen over pokervormen, strategieen en pokerroom reviews? Bezoek dan de pokeren online site waar je enorm veel achtergrond informatie kunt vinden. Of speel hier direct een leuke casino poker variant Caribbean stud poker, dat gebaseerd is op het texas hold 'em spel.