Bubble trouble

Geplaatst op: 23-04-2013

Onder ons zullen weinig spelletjes spelers zijn die niet bekend zijn met de schitterende game Bubble Trouble. Het spel is inmiddels zelfs zo populair dat het op vrijwel iedere spelletjes website te vinden is en enorm veel bespeeld wordt. Naast dat de game enorm vaak bespeeld wordt en op bijna alle websites te vinden is, zijn er ook nog eens vele versies uitgebracht van dit spel.

Originele Bubble Trouble game

Om toch dieper in te gaan op deze schitterende game hebben we de, naar onze mening, beste versie voor jou uitgepikt. Ondanks dat de nieuwere versies allemaal zeer leuk zijn, denken wij toch dat de originele Bubble Trouble game de beste is. De originele Bubble Trouble game heeft ook niet voor niets een gemiddelde beoordeling van 9.2 op een schaal van 10. Er zijn weinig spellen die dit overtreffen.

Een enorme uitdaging

Wanneer je ziet hoe fraai het spel eruit ziet zal je het niet direct zeggen, maar het spelletje bestaat al sinds 2002. Dit bevestigd ook nog eens de kracht van het spel, meer dan 10 jaar na dato is het nog steeds zeer populair. Het spelletje waarbij je met je spatiebalk alle ballen van de baan moet schieten en zorgen dat je zelf veilig blijft heeft meer dan 80 levels. Het is nog niet bekend hoeveel het er exact zijn omdat niemand ooit zo ver gekomen is. Het spelen van Bubble Trouble is dus naast super leuk ook nog eens een enorme uitdaging! Probeer eens het spelen van een Bubble Trouble game, we weten zeker dat het je niet zal vervelen.