Angry birds

Geplaatst op: 23-04-2013

Sinds een aantal jaren heeft de smartphone een opkomst ingezet waar eigenlijk niemand van weet waar deze gaat eindigen. Met de opkomst van de smartphone bleek ook een opkomst te komen voor de applicaties waarmee je allerlei bruikbare en leuke acties kunt uitvoeren. Zo waren er vanaf het begin af aan al direct spelletjes beschikbaar als applicatie waarmee jij je telefoon kon sieren.

Online downloaden van de games

Een aantal jaren later zijn er inmiddels enorm veel games verkrijgbaar voor de telefoon die allemaal online te downloaden zijn. Ondanks dat er vele spelletjes in de buurt kwamen, blijft het spel Angry Birds toch het populairste spel. Lang hoefde we er niet op te wachten of het spel was ook online beschikbaar op allerlei verschillende spelletjes websites. Allereerst werden nog een aantal nep versies uitgebracht, maar kort hierna kwam de officiële Angry Birds game ook op het internet te staan.

Online Angry Birds anno nu

Inmiddels zijn er tientallen verschillende versies van de Angry Birds game online beschikbaar. Een van de bekendste game die aansluit op het succes van Angry Birds is de versie die gebaseerd is op de film RIO. Hoe toevallig ook was de naam van het spelletje Angry Birds RIO. In de game Angry Birds RIO waren alle karakters uit de animatie film te zien met leuke effecten erin verwerkt. Ook dit spel werd een groot succes. Na deze versie volgden er nog vele versies, maar de originele Angry Birds en Angry Birds RIO zijn nog niet overtroffen.

Angry Birds is een zeer leuk spelletje, iedereen moet het een keer geprobeerd hebben!